Ga naar de inhoud

Vrijgezellenfeestje

Onvermijdelijk! Als jij op zoek bent naar een goede trouwfotograaf, dan komt er vast ook een vrijgezellenfeestje aan… En daar kijk je vast naar uit!

Fotograferen tijdens je vrijgezellenfeestje

Hoe leuk is het om met z’n allen die schone kunt van het fotograferen te gaan ontdekken. Dat kan al met je mobiele telefoon!

Tijdens de workshop Straatfotografie van professioneel fotograaf Michiel Heijmans, leer je in een stad naar keuze betere foto’s maken. Aan de hand van een aantal opdrachten wordt je meegenomen in de wereld van de straatfotograaf.

Een straatfotograaf heel als doel om de wereld waarin we leven vast te leggen, ongepolijst en ongeposeerd. We kennen allemaal die sfeervolle beelden uit de jaren vijftig, maar wat zijn nu de kenmerkende elementen van deze tijd? Daar gaan we samen naar op zoek!

Straatfotografie workshop

Michiel Heijmans verzorgt door heel Nederland workshops straatfotografie. Vanuit zijn thuisbasis Nijmegen, waar hij ook een Masterclass Straatfotografie geeft, heeft hij een set opdrachten ontwikkeld die je meenemen in de wereld van de straatfotografie. De ene keer ga je op zoek naar specifieke kleurencombinaties, de andere keer ga je aan de slag met compositie.

De workshops duren ongeveer twee uur, en je bent gegarandeerd van een hoop lol onderling. En dan neem je ook nog een berg mooie herinneringen mee naar huis!

Straatfotografie workshop aanvragen voor jouw vrijgezellenfeest!

Natuurlijk hoor je zsm van me.